Siyonist Rejim Militanları Bir Filistinliyi Daha Şehit Etti

Siyonist Rejim Militanları Bir Filistinliyi Daha Şehit Etti

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Filistin Sağlık Bakanlığı, Raed Yosuf Raşed Cadallah adlı 39 yaşındaki Filistinlinin Ramallah’ta Siyonist militanlar tarafından şehit edildiğini duyurdu.

Filistin Günü’nün haberine göre, Siyonist militanlar köyün girişinde Filistinliye ateş açarak yaralandıktan sonra ağır kanama nedeniyle kadar serbest bıraktı.

Ayrıca, dün gece Gazze Şeridi’nin merkezindeki protestolar sırasında Siyonist militanlar tarafından üç Filistinli vurularak öldürüldü.

Gazze Şeridi’ndeki Filistin Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Ayrıca üç kişi de hafif yaralı olarak Şühada El Aksa Hastanesi’ne kaldırıldı.

Gazze Şeridi’nde yaşayan yüzlerce Filistinli, Gazze Şeridi’nin devam eden kuşatmasını ve Siyonist rejimin taahhütlerini yerine getirmekte gecikmesini protesto ederek bugünlerde “gece öfkesi” olarak bilinen protestolara katılıyor.

Bu hafta 12 yaşındaki Filistinli bir çocuk Siyonist bir keskin nişancı tarafından vurularak öldürülürken, Gazze sınırındaki son protestolarda bir çok filsitinli şehid oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

13 + three =