Hizbullah yetkilisi: ABD, Lübnan’ın Tüm Sorunlarının Nedenidir

Hizbullah yetkilisi: ABD, Lübnan’ın Tüm Sorunlarının Nedenidir

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Lübnan Hizbullah Yürütme Konseyi başkanı, tüm sorunların nedeninin ABD olduğunu ve ülkedeki mevcut krizi düşmanların kötüye kullanmasının dikkate alınması gerektiğini belirtti.

Lübnan Hizbullah Yürütme Konseyi başkanı Şeyh Ali Dammoush, Lübnan’ın tüm sorunlarından ABD’yi sorumlu tuttu ve Lübnan egemenliği bahanesiyle İran’dan Lübnan’a yakıt gemileri gönderenleri protesto etti. Şiddetle eleştirdi. Ekonomik, medya, psikolojik savaş ve provokatif eylemler karşısında Hizbullah ve liderlerine güvenilmeli ve suçlamalardan, söylentilerden ve yanlış propagandalardan etkilenmemelidir.

Şeyh Dammoush, düşmanların geçim krizini ve Lübnan halkı üzerindeki psikolojik baskıları istismar ederek onların zihinlerine ve hislerine sızmak istediklerine dikkat çekti.

Açıklaması şöyle devam etti: ”Şunu belirtmek gerekir ki, krizler ne kadar büyük ve şiddetli olursa olsun, eğer sonunda iyi çalışırsak, Allah’a güvenir ve birlik içinde olursak ve zafer vaadine inanırsak, sonunda sorunlar çözülecektir.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

five × five =