Filistin’den Tel Aviv’e Hafta Sonuna Kadar Mühlet!

Filistin’den Tel Aviv’e Hafta Sonuna Kadar Mühlet!

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Lübnan gazetesi, Filistin direnişinin Siyonist rejimi hafta sonuna kadar taleplere uymaması halinde Siyonist rejimle Gazze Şeridi sınırında yeni bir gerilim dalgasının başlayacağı konusunda uyardığını yazdı.

Haberde, İşgal altındaki Filistin’e dört gün üst üste yangın çıkaran balonlar gönderirken ve Siyonist rejim sadece bir kez karşılık verirken, Tel Aviv esir değişiminde Mısırlı arabulucuya baskı yapmaya devam ediyor ve aynı zamanda yeni bir anlaşma düşünüyor.

Hamas’ın geçtiğimiz günlerde Mısırlılara mevcut durumdan memnun olmadığını söylediğini ve Siyonist düşmanın eylemleri nedeniyle rejimin Gazze Şeridi’ne yeni denklemler dayatmaya ve iki ekonomik durumu birbirine bağlamaya çalıştığı konusunda uyardığını bildirdi. Tutsakların değişimi durumunda ise durum yavaş yavaş tekrar gerilime dönüşüyor ve sonunda çatışmalar yeniden ortaya çıkma ihtimali söz konusu olduğu bildiriliyor.

Mısır istihbarat kaynakları Al-Ahram gazetesine, Siyonist rejimin mahkum değişimi davasını çözmeden önce Hamas ile yeni bir ateşkes anlaşmasına varmak istediğini söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

18 − 12 =