Selami: İstikbarla Mücadelemiz Devam Edecektir

Selami: İstikbarla Mücadelemiz Devam Edecektir

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; İslam Devrim Muhafızları Kolordusu Başkomutanı Tümgeneral Hüseyin Salami, Kirmanşah direniş üslerinin komutanları ve Besiciler yapılan toplantıda şunları söyledi: ‘Besic, güçlü ve tükenmez bir güçtür. Besicîlere hitaben, “Siz olsaydınız, Masum İmamlara (a.s.) farklı devirlerde yapılan zulüm ve zulüm asla olmazdı, tarihe bakarsak görürüz. Bakın düşmanlara hiç yenilmedik ve bir zaaf varsa düşmanın gücü değil, imanımızın zaafıdır.” dedi.

“Düşmanların gücü apaçık ortadadır ve Kuran’ın öğretilerine göre bütün kâfirler ve düşmanlar bir araya gelseler sivrisinek bile yapamayacaklar ve Allah katında Besicilerden başka bir değeri olmayacaklardır. İslam dünyasının samimi güçleri Allah katında değerlidir ve çok değerlidir.”

Devrim Muhafızları Başkomutanı, Besici’in İran milleti için oluşturulan sorun ve tehlikelere son verdiğini vurgulayarak, “Besic’in işi kurtarmaktır; Ülkenin sorunlarının olduğu her yerde sorunları çözmek için besic devreye girmektedir.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 × three =