Filistin Direnişi: Kaani, Kasım Süleymani’nin Yolunda Gidiyor

Filistin Direnişi: Kaani, Kasım Süleymani’nin Yolunda Gidiyor

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Filistin’in Kurtuluşu Halk Cephesi Genel Komutanlığının Genel Sekreteri Talal Naci, Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı general İsmail Kaani’yi överek Şehit General Kasım Süleymani ile aynı yolda olduğunu vurguladı.

Al-Mayadin ile yaptığı röportajda Naci, ”General Kaani’niyi överek onu sevgi dolu, ısrarcı, alçakgönüllü, kararlı ve kendine güvenen biri olarak nitelendirdi ve tüm Filistinli grupları desteklemek için çalıştığını” söyledi.

Onunla tanıştığımda, ”onu, İslam Devrimi’nin lideri rehberliğinde General Kasım Süleymani’nin aynı yolunu sürdüren bir komutan olarak buldum” dedi.

Naci, Gazze’deki son savaşa atıfta bulunarak, “Kendisi işgal altındaki topraklarda, özellikle Gazze Şeridi’nde Filistinli grupları geliştirmek için çok çalışıyor. Seyfül Kudüs savaşı sırasında bölge Savaş sürecine kişisel olarak hakimdi.

Röportajın başka bir yerinde Talal Naci, ”Hizbullah’ın Filistin’e yardım ettiği için övgüyü hak ettiğini söyleyerek Lübnan Hizbullah’ına da teşekkür etti. Hizbullah ne zaman Siyonist düşmanla karşı karşıya gelse, aslında tüm İslam Ümmeti adına karşı karşıya geliyor.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

nineteen − eight =