Siyonist rejim, Casus Programını Suudi Arabistan’a Satmak İçin İzin Verdi

Siyonist rejim, Casus Programını Suudi Arabistan’a Satmak İçin İzin Verdi

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Guardian gazetesi, 2017 yılında Suudi istihbarat yetkilileriyle bu rejime bağlı casus şirket “NSO” ile yaptığı birkaç görüşmeden sonra Siyonist rejimin cep telefonlarından casus yazılım satmasına izin verildiğini ortaya çıkardı.

Sızan bilgiler, Suudi Arabistan da dahil olmak üzere NSO müşterileri tarafından yaklaşık 50.000 telefon numarasının gözetlendiğini gösteriyor.

Listedeki numaralar arasında 2018’de Suudi Veliaht Prensi’nin emriyle suikaste uğrayan eleştirel Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçıya yakın iki kadının telefon numarası da yer alıyor.

Guardian’a göre, Siyonistler, Suudilere satışına izin verdikten sonra, NSO temsilcileri 2017 yazında Viyana, Kıbrıs ve Riyad’da Suudi yetkililerle bir araya geldi.

Siyonist yatırımcıların Suudilere iPhone’ları gözetlemek ve hatta telefonların kamerasını uzaktan kontrol etmek için nasıl kullanacaklarını öğrettikleri söyleniyor.

Haziran 2017’de üst düzey Suudi istihbarat yetkilileriyle Kıbrıs’ta bir toplantıya katılan isimsiz bir kaynak, “Gerekeni gördüklerinde ne kadar şaşırdıklarını ve heyecanlandıklarını anlamak için dili bilmenize gerek yoktu” dedi.

NSO sonunda casus yazılımı Suudilere 55 milyon dolarlık bir anlaşmayla sattı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

eleven − four =