Direniş Medyası O Kadar etkiliydi ki Amerikalıları İfade Özgürlüğünü Çiğnemeye Mecbur Bıraktı

Direniş Medyası O Kadar etkiliydi ki Amerikalıları İfade Özgürlüğünü Çiğnemeye Mecbur Bıraktı

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; İslami Radyo ve Televizyon Birliği 10. Genel Kurulu, sendika üyeleri, medya uzmanları ve kültür yetkililerinin katılımıyla ve eş zamanlı olarak Tahran, Bağdat, Beyrut, Gazze, Kabil, İstanbul ve Sana’da “Medya Adaleti ve İfade Özgürlüğü” sloganıyla düzenlendi.

İran İslam Cumhuriyeti Radyo ve Televizyon Kurumu Başkanı, İslami Radyo Televizyon Birliği’nin çabalarına teşekkür ederek, “Birliğin zengin medyaya ve tahakküm sisteminin medya saldırılarına karşı bu hamlesi son derece değerli bir olgudur ve direniş oluşturmuştur.

Medya savaşı çağındayız ve bu medya çatışmasında, tahakküm sisteminin medyasına karşı küresel bir hareketle, hak ve hakikati, medyanın zulmü dile getirebilmesi için bu cephenin oluşması gerekiyordu.

Müslüman milletler ve onlara karşı yapılan zulümler. Bu hamle her geçen gün daha iyi ve daha faydalı olmuştur. Bu birliğin ve medyanın başarısı nedeniyle düşmanların öfkesinin uyandığını ve son zamanlarda Amerikalıların bu sitelerin internet sitelerini kapattığını görüyoruz.

Amerikalılar, özellikle internette ifade özgürlüğü talep ediyorlar, ancak bu medya kuruluşları o kadar etkiliydi ki ABD’liler zora başvurarak bu siteleri engelledi. Amerikalılar, direniş medyasının her zamankinden daha güçlü olacağını bilmelidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

sixteen − ten =