Netanyahu Destekçileri “Kara Büyüye” Sarıldı

Netanyahu Destekçileri “Kara Büyüye” Sarıldı

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Netanyahu’yu destekleyen bir dizi Siyonist aşırılık yanlısı bugün Netanyahu’nun rakibi Bennett ve olası bir Siyonist başbakanın laneti ve ölümü için bir “Bolsa Dinura” töreni düzenleneceğini duyurdu.

Bolsa Dinura, Yahudi hahamlarının ölmesi istenilen bir kişiye karşı nadiren yaptıkları ainlere verilen isimdir. Töreni düzenleyenlerin “Babil Talmud”undan (Yahudiliğin ana kitaplarından biri) pasajları okuyarak inandıkları kara büyü veya dua, meleklerin söz konusu kişi için dua etmesini engeller ve sonunda onu ölüme gönderir.

“Bolsa Dinura” deyimi, “darbe” anlamına gelen Latince “Bolsa” ve “ateş” anlamına gelen Aramice “Nora” kelimelerinin birleşmesiyle oluşan “Aramice” bir isimdir. Bu nedenle “Bolsa Dinura”nın anlamının “ateş darbesi” anlamına geldiği söylenebilir.

Bu törenden yirminci yüzyıldan önce güvenilir kaynaklarda bahsedilmemiştir ve bazı aşırılık yanlısı Siyonistlerin, Isaac Robin’e karşı Bolsa Dinura töreni gibi bazı siyasi şahsiyetlere karşı bu tür törenler düzenlemesi esas olarak son yüz yıldır olmuştur.

1992-1995 yıllarında bahsedilen Siyonist rejimin Filistinlilerle yapılan Oslo Anlaşmalarına öfkelenen aşırılık yanlısı Siyonistler, Isaac Robin’e “Bolsa Dinura” laneti uyguladılar ve bir ay sonra o, aşırılık yanlısı bir Siyonist tarafından vurularak öldürüldü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

three × 2 =