İmam Humeyni’nin Perspektifinden Siyasi Söylem Konferansı Düzenleniyor

İmam Humeyni’nin Perspektifinden Siyasi Söylem Konferansı Düzenleniyor

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; “İmam Humeyni’nin Perspektifinden Siyasi Söylem; İslam Dünyası ve Uluslararası Sistem” uluslararası konferansı 3 Haziran Çarşamba günü sanal olarak gerçekleştirilecek.

İmam Humeyni’nin vefatının otuz ikinci yıldönümünün arifesinde, Dışişleri Bakanlığı Siyasi ve Uluslararası Araştırmalar Merkezi (Çarşamba), 2 Haziran, 14.45 – 14.45 arası, uluslararası bir konferans gerçekleştirecek.

İmam Humeyni’nin (a.s) türbesinde, Hüccet-ül İslam Seyyid Hasan Humeyni, Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif ve birçok üst düzey yerli siyasi yetkilinin, önde gelen düşünür ve aydınların katılımıyla gerçekleştirilecek olan bu uluslararası konferansta, İmam Humeyni ve çağdaş dünyadaki gelişmeler ile İslam dünyasının karşı karşıya olduğu fırsatlar ve zorluklar hakkında konular ele alınacak.

Konferansta, İmam Humeyni’nin (r.a) İslam dünyası ve Filistin meselesine ilişkin tarihsel talimatlarına dayalı olarak bölgesel gelişmeler ele alıncak. Bu konferansın WWW.IPIS.IR adresindeki Dışişleri Bakanlığı Siyasi ve Uluslararası Araştırmalar Merkezi’nin web sitesinde canlı olarak yayınlanacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

seventeen − nine =