Tahran’da Direniş Cephesinin Temsilcilerinin Katılımıyla ”Kudüs Günü” Oturumu Gerçekleşti

Tahran’da Direniş Cephesinin Temsilcilerinin Katılımıyla ”Kudüs Günü” Oturumu Gerçekleşti

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Filistin İslami Cihad hareketinin İran’daki temsilcisi Nasir Ebu Şerif, “Kudüs’ün Özgürlüğü Yakındır” Oturumunda Uluslararası Kudüs Gününün inanç ve ideolojisine vurgu yaparken, Şehit Hacı Kasım Süleymani’nin Kudüs hakkında Kıyamat günü bize soru sorulacağını söylediğini belirtti.

Uluslararası Kudüs Günü arifesinde İran’ın başkenti Tahran’ın Filistin Meydanında İmam Sadık (AS) Camii’nde “Kudüs’ün Özgürlüğü Yakındır” oturumu düzenlendi.

Oturum, Filistin İslam Cumhuriyeti Büyükelçi Yardımcısı Muhammed Mustafa Cahir, İran, Filistin İslami Direniş Hareketi (Hamas) temsilcisi “Haled Gudumi”, Filistin İslami Cihad hareketinin İran temsilcisi “Nasır Ebu Şerif”, Yemen İslam Büyükelçisi “İbrahim Muhammad Al-Dailami” gibi şahsiyetlerin katılımıyla gerçekleşti.

Oturumda, Uluslararası Kudüs Günü’nün İslam Ümmeti’nin ayağa kalkması ve bundan sorumlu hissetmesi için önemli bir fırsat olduğunu, çünkü İsrail’in meşruiyeti olmayan ve ortadan kaldırılması gereken bir işgalci rejim olduğunu beyanında bulunuldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

two × 3 =