Ensarullah: Avrupalı ​​ve Amerikalı Mafyalarla Bağlantılı Çeteler Yemenli Çocukları Kaçırıyor

Ensarullah: Avrupalı ​​ve Amerikalı Mafyalarla Bağlantılı Çeteler Yemenli Çocukları Kaçırıyor

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Yemen Ensarullah Hareketi’nin lideri, Yemen’deki çocuk kaçakçılığı çetelerinin Suudi Arabistan ve Basra Körfezi’ndeki diğer ülkelere dağılmasına atıfta bulunarak, tekfiri yapıları ABD ve Siyonist rejimin bir aracı olarak nitelendirdi.

El-Mesire haber ajansının bildirdiğine göre, Ensarullah Hareketi’nin lideri Abdulmelik el-Husi, Yemen’deki çocuk kaçakçılığı çeteleri hakkında tehlikeli bilgiler paylaştı.

Abdulmelik el-Husi Ramazan ayı münasebetiyle yaptığı konuşmada, Yemen Ulusal Kurtuluş Hükümeti güvenlik güçlerinin yakın zamanda, çocukları çeşitli amaçlar doğrultusunda Suudi Arabistan’a ve diğer Körfez ülkelerine kaçıran bir çocuk kaçakçılığı suç çetesini ortaya çıkardığını duyurdu.

Ensarullah Hareketi lideri, “Günümüzde insan kaçakçılığı denen bir sorun var ve bazı insanlar çocuklarını satıyor ve onlardan kurtulmak için kendileri, ülkesi ve bölge için bir geleceğin olmadığını söylüyor.” dedi.

El-Husi sözlerine şöyle devam etti: “Bu mafya çeteleri, çocukları babalarından belirli meblağlar karşılığında satın alıp Suudi Arabistan’a kaçırıyorlar ve onların geleceği orada mahvoluyor. Bunda bir güvenlik açığı var.”

Ensarullah lideri, “Tekfiriler, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri gibi Körfez ülkeleri istihbarat servisleri ile birlikte Amerika Birleşik Devletleri, İsrailliler ve Avrupalılar tarafından yönetiliyor ve bu da İslam Ümmetine sorun ve fitne getiriyor.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 + 4 =