Hamas: Tel Aviv’in Herhangi Bir Aptallığına Şiddetli Cevap Vereceğiz

Hamas: Tel Aviv’in Herhangi Bir Aptallığına Şiddetli Cevap Vereceğiz

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Hamas, Siyonist rejimin saldırganlığını artırması durumunda direniş güçlerinin saldırılarının da artacağı tehdidinde bulundu.

Al-Ahbar, Hamas’ın Siyonist saldırganlık arttıkça direniş güçlerinin Gazze’deki operasyonlarının da artacağını vurguladığını bildirdi.

Hamas bağlantılı kaynaklar El-Ahbar’a Mısır ve BM Ortadoğu elçisi “Tour Winsland” in Kudüs ve Gazze’deki durumu araştırmak için Hamas ile temasa geçtiğini ve Siyonistlerin Tel Aviv’in Kudüs’te durumu tırmandırmaya niyetli olmadığını söylediğini aktardı.

Bu kaynaklara göre Winsland, Hamas’a Müslümanları kışkırtan her türlü hareketi engelleyeceğini söylemiş ancak Hamas, rejimin Filistin seçimlerine yönelik olumsuz eylemleri karşılığında bunun yeterli olmadığını söylemişti.

Siyonistlerin hava saldırıları tehdidiyle ilgili olarak kaynaklar, Hamas’ın yetkilileri, Siyonist rejime bir mesaj gönderdiğini ve “Tel Aviv’den gelen her aptallığın, özellikle suikast operasyonları veya kentsel altyapıya yapılan saldırılara şiddetli karşılık vereceğini söyleyerek “Böyle bir şey hareket ve beklenmedik bir cevap getirir.” açıklamasında bunulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

eleven + 3 =