Siyonist Rejim Lideri, İran Korkusudan Avrupa Turuna Çıkıyor

Siyonist Rejim Lideri, İran Korkusudan Avrupa Turuna Çıkıyor

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Siyonist lider Rovin Rivlin, İran’ın nükleer programını büyüyen tehdit olarak adlandırarak bu konuda görüşmek için önümüzdeki hafta Almanya, Fransa ve Avusturya’ya gidecek.

İsrail gazetesi The Times, Rivlin’in ziyaretinin bir başka amacının da Uluslararası Ceza Mahkemesi’nin işgal altındaki Filistin topraklarındaki savaş suçlarını soruşturma kararını görüşmek olduğunu bildirdi.

Rivlin’in ofisi, üç ülkenin cumhurbaşkanlarının daveti üzerine üç ülkeyi ziyaret edeceğini duyurdu. Bu gezide kendisine İsrail Ordusu Genelkurmay Başkanı Avio Kohawi eşlik edecek.

Açıklamada, gezinin İran’ın nükleer programı tehdidini, Uluslararası Ceza Mahkemesi’nin kararını ve Hizbullah’ın tehdidine yoğunlaşacağına odaklanacağı belirtildi.

Almanya ve Fransa, İngiltere ile birlikte İran’la nükleer anlaşmanın Avrupalı ​​taraflarıdır. Siyonist rejim, düzeni korumak istediklerini iddia eden üç Avrupa ülkesinin yaklaşımını eleştirdi.

İran İslam Cumhuriyeti, Siyonist rejimin ve Amerika Birleşik Devletleri de dahil olmak üzere Batılı ülkelerin güçlü bir nükleer silah arayışı hakkındaki kanıtlanmamış iddialarını her zaman reddetti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

15 + 15 =