Siyonist Parti Lideri: Netanyahu’nun Gitmesinin Zamanı Geldi!

Siyonist Parti Lideri: Netanyahu’nun Gitmesinin Zamanı Geldi!

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; İşgal altındaki topraklarda yapılacak seçimlere atıfta bulunan Siyonist rejim partilerinden Yamina’nın lideri , pek çok yolsuzluk vakası bulunan Siyonist rejimin başbakanı Netanyahu’nun görevden alınmasının zamanının geldiğini söyledi.

İşgal altındaki Filistin’deki yeniden seçimlerden yaklaşık bir ay önce, kamuoyu yoklamaları, Siyonist rejimin sağ ve sol koalisyonlarının hiçbirinin Knesset’te çoğunluğu kazanmak için kesin bir yolu olmadığını gösteriyor. İşgal altındaki Filistin’de son iki yılda dördüncü genel seçim 23 Mart 2021’de yapılacak

Bu arada görevdeki Başbakan Benjamin Netanyahu’nun muhalifleri onun görevden alınmasını istiyor.

İşgal altındaki topraklardaki Yamina partisinin lideri Naftali Bennett, İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu’yu eleştirerek “Netanyahu’nun devrilmesinin zamanının geldiğine inanıyorum.”dedi.

Siyonist politikacı, “Netanyahu’nun yargılamasını askıya alan veya geciktiren herhangi bir yasaya karşı çıkacağız,” diye devam etti. Netanyahu birkaç kez yolsuzlukla suçlanıyor ve yaz aylarından beri işgal altındaki topraklarda ona karşı haftalık protestolar yapılıyor. Bu arada Mavi Beyaz Parti lideri Benny Gantz Cuma günü, görevdeki Başbakan Benjamin Netanyahu’nun partisinin bir sonraki parlamento seçimini kaybetmemesi halinde “İsrail’i diktatörlüğe götüreceğini” söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

seventeen + 2 =