Siyonist Web Sitesi: Rejimin Hava Savunması, İran’ın İHA’larına Karşı Koyma Yeteneğine Sahip Değil

Siyonist Web Sitesi: Rejimin Hava Savunması, İran’ın İHA’larına Karşı Koyma Yeteneğine Sahip Değil

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Askeri alanda uzman görüşleriyle tanınan siyonist web sitesi, İran’ın insansız hava araçlarının kapasitesi ve bunlara karşı Siyonist rejimin hava savunma sistemlerinin zayıflığı üzerine bir rapor yayınladı.

Haberde, İran’ın askeri insansız uçak ve kara tabanlı sistemlerden oluşan askeri savaş yeteneğini olası bir saldırıda İsrail hava savunma sisteminin yeterli olamayacağını bildirdi.

Siyonist web sitesi ayrıca Siyonist rejimin hava savunmasının üç sistemden oluştuğunu açıkladı; İlki “Heath” (ok), ikincisi “David’in askısı” ve üçüncüsü, bu savunmaların füzelere karşı koyma yeteneğine sahip olduğu demir kubbedir; Ancak drone’larla başa çıkmada etkili olmadığını bildirdi.

Raporda, işgal altındaki bölgelerdeki İHA tabanlı hava savunma sistemlerinin insansız hava araçlarıyla savaşmak için mükemmel bir çözüme sahip olmadığını belirtiyor.

Siyonist web sitesi ayrıca İran’ın Siyonist rejime yönelik saldırısının ilk dalgasının insansız hava araçlarıyla gerçekleştirileceğini öngörüyordu; Haber sitesine göre insansız hava araçları, ilk olarak, anti-füze hava savunmalarını hedefleyebilir ve füze saldırılarının önünü açabileceği öngörüsünde bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

thirteen − one =