Trump’ın Ses Kaydı Basına Sızdı!

Trump’ın Ses Kaydı Basına Sızdı!

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; ABD Temsilciler Meclisi’nin Cumhuriyetçi üyesi olan Adam Kinzinger, Donald Trump’ın son skandal ses kaydı son seçim oylarının manipüle edilmesini istemek olarak nitelendirerek endişe verici ve korkutucu olarak nitelendirdi.

Hill web sitesine göre; Kongredeki bazı Cumhuriyetçiler, Trump’ın talebi üzerine 17 Ocak Çarşamba günü yapılacak bir toplantıda Biden’in zaferinin nihai onayına ve Beyaz Saray’a katılımına karşı çıkmayı planlamakya olduğunu bildirdi.

Trump, Georgia’da seçimi kazandığını söylemediği için Raffensperger’i paylıyor.

Kayıtlarda Trump, “Georgia halkı öfkeli, ülkedeki insanlar öfkeli. Biliyorsun, oyları tekrar hesapladığınızı söylemenizde bir yanlış yok” diyor. Raffensperger ise yanıtında, “Sayın Başkan, sizin zorluğunuz sahip olduğunu verilerin yanlış olması” ifadesini kullanıyor.

Konuşmanın bir başka bölümünde Trump, “Bak. Yapmak istediğim şey bu. 11 bin 780 oy bulmak istiyorum. Çünkü eyaleti kazandık” diyor.

Bir noktada da “Hatasız bir seçim istemen gerekiyor. Sen bir Cumhuriyetçi’sin” diyen Trump’a Raffensperger şöyle yanıt veriyor: “Hatasız bir seçim yaptığımıza inanıyoruz.” Akabinde Trump, “Hayır, yapmadınız. Yüz binlerce oy kaçırdınız” diye karşılık veriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 × four =