İsmail Kaani’den ABD’ye: Emin Olun ki, Evinizin İçinde Suçunuza Cevap Verecek İnsanlar Bile Olabilir

İsmail Kaani’den ABD’ye: Emin Olun ki, Evinizin İçinde Suçunuza Cevap Verecek İnsanlar Bile Olabilir

Acilnews’in yabanc basına dayanarak sunduğu habere göre; Kudüs Gücü Komutanı General İsmail Kaani, Kasım Süleymani, Abu Mehdi el-Mühendisi ve arkadaşlarının bu sabah Tahran Üniversitesi’nde düzenlenen şehadetlerinin birinci yıldönümü töreninde şunları söyledi:

”İslam İnkilabı Liderinin Son konuşmasında Kasım Süleymani’yi İran milletinin kahramanı, İslam Ümmetinin kahramanı, küstahlığın gücünü kırmanın kahramanı olarak nitelendirmişti.

Kasım Süleymani’nin en önemli dirinişi nefsi direnişidir. Kasım Süleymani direnişini içinden başlattı. Bu alana gelip dikkat etmek isteyen birinin, kendi içinde iyi bir direniş uygulamadıkça dışarıda bir direnişçi olması mümkün değil.

Şehit Süleymani İlim, ibadet, samimiyet, fedakarlık ve tüm insani ve İslami değerler gibi konularda anlam kazanmaktadır.

Şehit Süleymani’nin izlediği yol bir lidere bağlı olduğunu ve onun büyüklüğü ise liderliğin ışığında hareket etmesiydi. O lider ve yol hala ayakta duruyor; bunun için masum ve yoksul insanlara destek devam edecektir.

Şehit Süleymani, İran milletinin, İslam Ümmeti ve aynı zamanda küstahlığın gücünü kırmanın kahramanıdır.

Kudüs Gücü Komutanı, Şehit Süleymani direniş adamıydı ama direnişi içeriden başlattı. Şehit Süleymani bir taşraydı; Vilayetin valisiydi ve hayatının tüm sütunlarında vilayetin yüksek konumunu kabul etti.

Kudüs Gücü ve direnişin yolu ABD’nin kötü eylemleriyle değişmeyeceğini açıkça ifade etmek isterim. Emin olun ki, evinizin içinde suçunuza cevap verecek insanlar bile olabilir.

Bu suçu işleyenler (General Süleymani ve arkadaşlarının terörü) bilmeli; Dünyanın her yerinde bir insanlar var ki bu korkakları cezalandırmaya hazır beklemekteler.

Açıkça söylüyorum; Kudüs Gücü’nün ve direnişin yolu değişmeyecektir. Yolumuz hala aynı yol, emin olun, evinizin içinde bu suçunuza cevap verecek insanlar bile olabilir.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 × three =