Siyonist Savaş Bakanı: 4. Genel Seçimin Yapılması Elzemdir

Siyonist Savaş Bakanı:  4. Genel Seçimin Yapılması Elzemdir

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Siyonist rejimin kabine içindeki anlaşmazlıkların artması ardından Savaş Bakanı Bani Gantz, işgal altındaki Filistin’de son iki yılda dördüncü genel seçimin yapılmasını bir gereklilik olarak değerlendirdi.

İsrail televizyon kanalı 13’e verdiği röportajda Gantz, Başbakan Netanyahu’yu kendi çıkarlarını Tel Aviv’in çıkarlarına tercih etmekle suçladı ve ikili görüş ayrılıklarının o kadar büyük olduğunu ve koalisyondan çıkmaya karar verdiklerini söyledi.

Jerusalem Post gazetesine göre Gantz,”Sandıklara gitmemizin sebebi kendi çıkarlarını kamu çıkarına tercih etmesidir” dedi.

İsrail Başbakanının yalanlarına ve aldatmacasına değinen İsrail Savaş Bakanı, 2020 bütçesini tek başına onaylamadığını ve 2021 bütçesinin buna dahil edilmesi gerektiğini ifade etti.

Gantz, kendisinin ve Netanyahu’nun planının neden 2021 bütçesi onaylanırsa Netanyahu’nun dönüşümlü bir başbakanlık anlaşmasından artık kurtulamayacağını ve görevi gelecek yıl Kasım ayında devretmek zorunda kalacağını açıkladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

thirteen + 4 =