Kaani: Şehit Fakrizade’nin İntikamını En Şiddetli Bir Şekilde Alacağız

Kaani: Şehit Fakrizade’nin İntikamını En Şiddetli Bir Şekilde Alacağız

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; İran Savunma Bakanlığı Araştırma ve İnovasyon Teşkilatı Başkanı Muhsin Fahrizade’nin şehit olmasının ardından İslam Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Tuğgeneral İsmail Kaani, şu mesajı yayınladı:

Allah’ın Adıyla

Bir kez daha küresel küstahlığın kötü elleri, Siyonizm ve terörizmin yaratıcısı ve kışkırtıcısı ikiyüzlü paralı askerlerin kollarından çıktı ve dindar bir bilim adamını Amerikan kurşunlarıyla terörö edildi.

Hegemonik sistemin bilim tekelcilerine karşı mücadelede haklı olarak İslam okulunun gururu olan şehit Dr.Muhsin Fahrizade, şehitliği ile insan hakları, demokrasi ve özgürlüğün sahte taraftarlarını ortaya çıkardı.

Kalpleri kararmış düşman, hain hedeflerinin gerçekleşmesini engelleyen şeyin, ülkenin, Müslüman ve özgürlüğü seven ulusların bilimsel büyümesi, bağımsızlığı ve kendi kendine yeterliliği olduğunu gösterdiler.

Ancak İslami İran’ın gayretli oğullarının tecrübe ve azmi, en değerli bilim adamlarının şehit edilmesi sadece büyümelerini ve gelişmelerini engellemeyeceği gibi aynı zamanda İran’ın gayretli ve zeki gençliğinin çabalarıyla bu bayrağın daha hızlı hareket edeceğini bir kez daha kanıtlayacak ve gösterecektir. .

Bu kardeşin şehitliğini İslam Devriminin Büyük Lideri Hazreti Vali-e-Asr (a.f), İslami İran’ın İnkilab Lideri Büyük Ayetullah Hamaney, şehit ailesi ve İslam vatanını savunan tüm güçlerin huzurunda tasliyet ediyorum. Bu sevgili şehidin kalpleri kararmış teröristlerden ve efendilerinden tüm güçlerimizle intikamını almak için kararlıyız.

Tuğgeneral İsmail Kaani
İslam Devrim Muhafızları Birliği Kudüs Gücü Komutanı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

19 + fourteen =