Suikast Planlayıcıları Müzakere Masasına Kravatla Gelerek Sokakta Adam Öldürüyorlar

Suikast Planlayıcıları Müzakere Masasına Kravatla Gelerek Sokakta Adam Öldürüyorlar

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; İran Yargı Erki Başkanı, İran savunma bakanlığının Araştırma ve Geliştirme Kurumu başkanı nükleer bilim insanı Muhsin Fahrizade’nin şehid edildiği terör saldırısını kınadı.

İranlı bilim insanı Muhsin Fahrizade’nin terörist bir saldırıda şehit olmasından sonra İran Yargı Erki Başkanı Seyyid İbrahim Reisi, Şehit Fahrizade’nin şehadetinden dolayı başsağlığında bulunarak, ‘’Yabancılara ve uluslararası Siyonizme kendini satanlar, İran milletinin bilimsel ilerlemesine karşı çıkmak için bir kez daha İslami İran’ın önemli bilim insanı ve yöneticilerinden birini teröre hedef seçti.‘’ dedi.

Şehit Fahrizade’nin kutsal savunma döneminde ülkeyi savunmada iştirak ettiğini ve daha sonra da bilimsel ve araştırma alanlarında İran’ın bilim, teknoloji ve nükleer konularında ilerlemesini sağladığını belirten Reisi, kendisinin şehadetinin de İran’ın bilimsel gelişmesini ilerleteceğini söyledi.

Bu gibi olayların tekrarının kabul edilemez olduğunu ifade eden Reisi, gerekli mercilerin en kısa sürede bu olayın emrini verenleri, planlayanları ve uygulayanları tutuklayıp, cezalarının verilmesi için mahkemelere teslim etmesini istedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 − five =