Cidde Patlamasının Perde Arakasında Suudi Rejiminin Olduğu İddia Edildi!

Cidde Patlamasının Perde Arakasında Suudi Rejiminin Olduğu İddia Edildi!

Acinews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Arabistan’ın Cidde’deki bir dini azınlık mezarlığında meydana gelen bomba patlamasının ardında Suudi rejimin olduğu ve bu eylemi yaparak zulüm görmüş görmüş rolüne bürünerek teröre verdiği desteği destekten gelen itirazlardan kendisini kurtarmak için yaptığı iddia edildi.

Suudi Arabistan’ın Cidde kentindeki bir dini azınlık mezarlığında meydana gelen patlamada çok sayıda kişi yaralandı. Patlama dün 1. Dünya Savaşı’nın bitişinin yıldönümünde meydana geldi ve çok sayıda kişi yaralandı. Patlamanın ardından Cidde’deki Fransız konsolosluğu, Fransız vatandaşlarını ekstra dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Fransa Dışişleri Bakanlığı, törende Fransız Başkonsolosluğu ve diğer bazı başkonsoloslukların da hazır olduğunu açıkladı.

Bu patlamanın, Suudi heyetinin Müslüman Kardeşler’in terörist bir grup olduğunu ve bu grubun İslam’la hiçbir ilgisinin olmadığını vurgulayan Suudi heyetinin açıklamasından sadece bir gün sonra olduğunu belirtmekte fayda var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

13 − eight =