Netanyahu Ve Savaş Bakanı Sığınağa Kaçtı…

Netanyahu Ve Savaş Bakanı Sığınağa Kaçtı…

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Siyonist medya, bu rejimin Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun İsrail Savaş Bakanı Yoav Galant ile birlikte sığınağa kaçtığını ortaya çıkardı.

Habere göre, Siyonist Israel Today gazetesi, Netanyahu ve kabinesinin savaş bakanının bu rejimin savaş bakanlığı karargahındaki bir yeraltı odasına gittiğini duyurdu.

Basında çıkan çeşitli haberlere göre Netanyahu ve Gallant, direniş güçlerinin saldırılarından korktuğu için sığınağa sığındığı bildirildi.

Netanyahu ve Gallant’ın bu eylemi, Siyonist rejimin bazı medya kuruluşlarının İran’daki bazı merkezlere saldırdıklarını başladığını söylemesinden sonrasında gerçekleşiyor.

Bu, ülkenin hiçbir yetkilisinin Tahran’daki güvenlik ve askeri olayı doğrulamadığı bir dönemde gerçekleşti.

Cumartesi sabahı Tahran vatandaşları, cumartesi sabahı bu metropolün çevresinde bazı güçlü ve yüksek sesler duyduklarını bildirdi.

5 Kasım Cumartesi günü saat 02.15 civarında, özellikle Tahran’ın batısında patlamaya benzer güçlü ve yüksek sesler duyuldu.

Sesin nedeninin belirlenmesi için resmi kaynaklardan yapılan takipler sürüyor.

Güvenlik kaynakları duyurdu: Tahran çevresindeki yüksek seslerin kaynağını araştırıyoruz.

Bir güvenlik kaynağı şunları söyledi: Duyulan seslerin bir kısmı Tahran’daki hava savunma faaliyetinden kaynaklandı ve bu olayda hava savunması başarılı oldu.

Şunu ekledi: Millet, dedikodulara aldırış etmeyin, medyada yayınlanan bazı resimler geçmişten kalmadır.

Bu güvenlik kaynağı şöyle devam etti: Bu olayın ayrıntıları araştırılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

twelve − ten =