Ensarullah Lideri: İsrail’in Müslümanlara hükmetme arzusu bir seraptan başka bir şey değil

Ensarullah Lideri: İsrail’in Müslümanlara hükmetme arzusu bir seraptan başka bir şey değil

Yemen Ensarullah hareketinin lideri, Siyonist düşmanın İslam ümmetinin komutanlarını şehit etmekle onları kontrol etme arzusunun, seraptan başka bir şey olmadığını söyledi.

Sahab Haber Ajansı’nın IRNA’dan naklen verdiği habere göre Seyyid “Abdulmelik Bedreddin el-Husi”, Hizbullah’ın Lübnan’daki yürütme konseyi başkanı “Haşim Safiyuddin”şb şehadeti için taziyede bulunurak şunları söyledi: Siyonist düşmanın mücahit liderlerini ve komutanlarını hedef almaktaki hedeflerinden biri, mücahitlerin ve onların halkçi destekçilerinin moralini kırmaktır ki bu da gerçekleşmeyecektir.

Yemen Ensarullah hareketinin lideri, Lübnan Hizbullah savaşçılarının yeteneklerine dikkat çekerek, Gazze cephesinin çok zor şartlara rağmen kararlı ve tutarlı bir şekilde düşmanla karşı karşıya geldiğini belirterek, şöyle konuştu: İsrail düşmanı, Siyonist rejimin işgal ettiği topraklarla Lübnan sınırındaki bazı köyleri bile kontrol altına alamamıştı.

İsrail’in hem işlediği suçlara hem de başarısızlığına Amerika’nın ortak olduğunu vurgulayan El-Husi, şunları kaydetti: Amerikalıların yanı sıra Almanya, Fransa ve İngiltere de tüm silah depolarının kapılarını İsrail düşmanına açtılar ve bu, Arap hükümetlerinin Filistin ulusunu savunmak gibi büyük ve kutsal görevlerini yerine getirmede başarısız oldukları bir dönemdir.

Irak cephesinin de Siyonist ordusunun mevzilerine saldırdığına dikkat çeken Husi, şunları kaydetti: Gazze ve Lübnan’a her türlü desteği vermek İslam ümmetinin görevidir.

Yemen Ensarullah Hareketi lideri, Siyonist düşmanın mağlup edildiğini ve yenilgisinin Gazze ile Filistin’in kuzeyi ve Lübnan cephesinde açıkça görüldüğünü vurgulayarak, şunları kaydetti: Lübnan, Hayfa’yı terk edilmiş bir şehir haline getirdi, böylece Siyonist işgalciler zamanlarının çoğunu barınaklarda yaşayarak geçiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

20 − 12 =