Tümgeneral Bakıri: Siyonistlerin Orta Çağ’daki eylemleri hayatlarına yardımcı olmuyor

Tümgeneral Bakıri: Siyonistlerin Orta Çağ’daki eylemleri hayatlarına yardımcı olmuyor

İran İslam Cumhuriyeti Silahlı Kuvvetleri Genelkurmay Başkanı yayımladığı mesajında, “Amerika’nın kuduz köpeğinin bölgedeki ortaçağ eylemleri, Siyonist işgalin, kutsal topraklar Filistin’deki utanç verici varlığının devamına yardımcı olmayacaktır.” Vurgusunda bulundu.

Sahab haber ajansının bildirdiğine göre Tümgeneral Muhammed Bakıri, Lübnan Hizbullah’ı yürütme konseyi başkanı Şeyh Haşim Safiuddin’in şehadeti için tebrik ve taziye mesajında ​​şunları söyledi: Direniş komutanlarının terör edilmesi, Siyonist suç ordusunun Kudüs Şerifi özgürleştirmeye çalışan mücahitleriyle çatışma alanında yenilgiye uğratıldığının bir başka kanıtıdır.

Komutan Bakıri şöyle devam etti: Bu olay, anti-Siyonist direnişin hayatta kaldığını ve kurt benzeri işgalcilere ve onların Amerika gibi suçlu ve cani destekçilerine karşı Kutsal Kudüs’ün ve gururlu Lübnan’ın davasını savunan sadık ve cesur savaşçıların artan güç ve otoritesinin açık bir kanıtıdır.

İran Silahlı Kuvvetleri Genelkurmay Başkanı şunları kaydetti: Hiç şüphe yok ki Şer Cephesi’nin desteğine rağmen, Siyonist rejimin alçakça ölümüne giden yol, büyük İslami direniş örgütünün güçlü iradesiyle eskisinden daha ivmeli olacaktır.

23 Ekim 2024’te Lübnan Hizbullah’ı, hareketin yürütme konseyi başkanı Seyid Haşim Safiuddin’in Lübnan’a yönelik Siyonist saldırısında şehadetini doğruladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

six + twenty =