Siyonist Rejim, BM’nin Bir Çalışanını Öldürüldü

Siyonist Rejim, BM’nin Bir Çalışanını Öldürüldü

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Birleşmiş Milletler Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı’nın (UNRWA) bir çalışanının, İsrail füzesinin kurumun araca çarpması sonucu hayatını kaybettiğini duyurdu.

Habere göre, Birleşmiş Milletler, UNRWA sözcüsünün şu sözlerini aktardı: Deir ul-Balah’ta bir UNRWA aracının füzeyle vurulduğunu doğrulayabiliriz. Raporlarımız artık UNRWA çalışanlarından birinin öldürüldüğünü gösteriyor.

UNRWA, 11 Eylül’de İsrail’in Gazze Şeridi’nin merkezindeki Nasirat mülteci kampındaki bir okula düzenlediği iki hava saldırısında altı personelinin öldürüldüğünü bildirmişti.

Yakın Doğu’daki Filistinli Mültecilere Yardım ve İstihdam Ajansı’nın (UNRWA) başkanı da 23 Ekim Pazartesi günü, Pazartesi sabahı İsrail ordusu tarafından bombalanan okulun çocuk felci aşısı alanı olarak kullanılması gerektiğini duyurdu.

UNRWA Başkanı Philip Lazzarini, İsrail ordusunun Gazze Şeridi’nin merkezindeki El Nusirat’ta yerinden edilmiş ailelerin barındığı UNRWA’ya bağlı okullardan birini bir kez daha bombaladığını belirtti.

UNRWA, 20 Eylül Salı sabahı, 8 saatten fazla bir süredir Gazze Şeridi’nin kuzeyine doğru yol alan BM konvoyunun Siyonist rejim tarafından tutuklandığını duyurdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

10 + eleven =