Hizbullah’tan Büyük Füze Saldırısı; Celil ve Hayfa’da Onlarca Patlama Duyuldu!

Hizbullah’tan Büyük Füze Saldırısı; Celil ve Hayfa’da Onlarca Patlama Duyuldu!

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Siyonist kaynaklar, işgal altındaki Filistin’in kuzeyindeki Celil ve Hayfa’ya büyük bir roket saldırısı düzenlendiğini bildirdi.

Habere göre, Siyonist kaynaklar Pazartesi günü, işgal altındaki Filistin’in kuzeyindeki El Celil ve Hayfa’nın büyük bir füze saldırısına hedef olduğunu bildirdi. Bu saldırının ardından bu bölgede onlarca patlama duyuldu. Hayfa, Carmel, Keriot bölgesi ve Tamreh şehrinde onlarca yerde alarmlar çalındı.

Bazı kaynaklar ayrıca işgal altındaki topraklarda Hayfa’nın kuzeyindeki Keriot’a balistik füze atıldığını bildirdi.
Bu arada haber kaynakları bu sabah Hizbullah’ın işgal altındaki toprakların kuzeyine yönelik üçüncü tur füze saldırısını bildirdi.

Siyonist kaynaklar, Lübnan Hizbullahı’nın bugün üçüncü tur füze saldırısıyla işgal altındaki Filistin’in kuzeyindeki Celil bölgesini hedef aldığını bildirdi. Hizbullah bu sabahtan bu yana Celil’e onlarca roket fırlattı.

Lübnan Hizbullah’ı daha önce Siyonist rejimin Gazze Şeridi ve Lübnan’da işlediği suçlara karşılık olarak 13 operasyonla işgal altındaki Filistin’in kuzeyinde Siyonist ordunun mevzilerini ve Siyonist yerleşim yerlerini hedef aldığını açıklamıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 × one =