Gazze’de Bugünkü Saldırılarda 33 Filistinli Şehit Oldu

Gazze’de Bugünkü Saldırılarda 33 Filistinli Şehit Oldu

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Filistin haber kaynakları, Siyonist rejimin Gazze Şeridi’ne bugün (Pazartesi) düzenlediği saldırılar sonucunda 33 kişinin şehit olduğunu bildirdi.

Habere göre, Filistin’deki sağlık kaynakları, Siyonist rejim ordusunun Gazze’nin çeşitli bölgelerine bugün düzenlediği saldırılarda 33 kişinin şehit olduğunu duyurdu.

Bu rapora göre Siyonist rejimin Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarında şehit olanlardan 27 Filistinli, bu şeridin kuzeyindeki saldırı ve bombalamalarda şehit oldu.

Filistin direnişinin pusuda 4 üst düzey askerinin öldürülmesinin ardından dün en acı günlerinden birini yaşayan İsrail ordusu, bu sabah (Pazartesi) Filistinlilerin evlerine yönelik canice saldırılarını yoğunlaştırdı.

Siyonist rejim, Cebeliye’ye yönelik acımasız saldırıları ve Gazze Şehri’nin kuzeybatı banliyölerindeki Filistinlilerin evlerine yönelik topçu saldırılarıyla çok sayıda Filistinliyi öldürdü ve yaraladı.

Aynı zamanda dün haber kaynaklarında, Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Cebeliye’de Siyonist rejime ait 2 komutanın, bu rejim ordusunun zırhlı aracı tarafından hedef alınması sonucu yaralandığı bildirildi.

Bu rapora göre Siyonist ordu, Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Jabalia’da Nimr Tiger zırhlı personel taşıyıcısının patlaması sonucu 162. Tümen komutan yardımcısı ve 52. Tabur komutanının yaralandığını duyurdu.

Hamas askeri koluna bağlı Kassam taburlarına dün akşam Cebali’de düzenlenen operasyonda aralarında 401’inci Zırhlı Tugay komutanının da bulunduğu 4 üst düzey İsrail subayı öldürüldü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

seventeen + 3 =