Hizbullah, Siyonist Mevzilere Roket Yağdırdı/Video

Hizbullah, Siyonist Mevzilere Roket Yağdırdı/Video

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Siyonist rejimin Gazze Şeridi ve Lübnan’da işlediği suçlara yanıt olarak Lübnan Hizbullahı, 13 operasyonla işgal altındaki Filistin’in kuzeyinde Siyonist ordunun mevzilerini ve Siyonist yerleşim yerlerini hedef aldı.

Lübnan İslami Direniş Savaşı’nın basında yer alan haberine göre, Lübnan Hizbullahı bir açıklama yaparak İslami Direniş savaşçılarının Gazze Şeridi’ndeki kararlı Filistin milletini ve onların cesur ve onurlu direnişini desteklediğini, Lübnan’ı ve milletini savunduğunu duyurdu. Pazar günü Ketserin ve Yeftah kasabalarındaki Siyonist rejim askerlerinin bulunduğu yerleri çok sayıda füzeyle isabetli bir şekilde vurdular.

Hizbullah, diğer üç operasyonda Siyonist ordusunun Ma’aliyah Golani kışlası, Mesgav Aam yerleşimi ve Wadi Hunin bölgesinde bulunduğu yere füze saldırısı düzenledi.

Lübnan İslami Direnişi de işgalci güçlerin Admit, Shlomi ve Yara kasabalarındaki mevzilerine hassas bir şekilde önemli sayıda füze ateşledi.

Hizbullah, bir başka operasyonda ise işgal altındaki Şebaa sahalarındaki El-Sadanah bölgesinde konuşlanan Siyonist rejim askerlerine çok sayıda füzeyle saldırdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 × 2 =