Gazze’deki Soykırımın 380’inci Günü/ Siyonist Ordu Beyt Lahia’yı Yerle Bir Etti

Gazze’deki Soykırımın 380’inci Günü/ Siyonist Ordu Beyt Lahia’yı Yerle Bir Etti

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Siyonist ordunun Gazze Şeridi’nde sivillere yönelik soykırımını sürdüren bu savaş 380’inci gününe girdi ve işgalci rejim, Gazze şehrinin güneyine bir dizi şiddetli saldırı daha gerçekleştirdi. Bu barbar saldırıların ardından Siyonist işgal uçakları Beyt Lahia’da 73 Filistinlinin şehit olduğu, onlarcasının da kaybolduğu korkunç bir suç daha işledi.

Habere göre, İşgal tankları, Cebaliye’de de Gazze Şeridi’ndeki Filistinli mültecilerin en büyük nüfuslu kampına sızarak, sivilleri öldürerek, evlerini bombalayarak ve bu bölge halkını üst üste 16’ncı gün boyunca aralıksız kuşatarak, ardı ardına işlediği suçlara devam etti.

İşgalci ordu, bu kamptaki Filistinli sivillere ve mültecilere işkence yaparak tutukladı ve yüzlercesini yaşadıkları yerleri terk etmeye zorladı.

Ayrıca Siyonistlerin Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki soykırım kampanyası nedeniyle bu işgalciler, bu bölgede evlerinde kalmakta ısrar eden Filistinlileri yiyecek ve içme suyundan mahrum bırakmış, yardımların buralara girip ulaşmasını engellemişlerdir.

Özellikle Jabalia, Beit Lahia ve Beit Hanoun bölgelerinde bu bölgenin sağlık sektörü yıkıcı bir krizle karşı karşıya kalana kadar engellendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

8 − 4 =