Irak Direnişinden Siyonist Rejime Drone Saldırısı

Irak Direnişinden Siyonist Rejime Drone Saldırısı

Acilnews’in yabancı basına dayanarak usnduğu habere göre; Irak İslami Direnişi, bir bildiri yayınlayarak işgal altındaki Golan’a yeni bir insansız hava aracı saldırısı düzenlendiğini duyurdu.

El Cezire’nin haberine göre Irak İslami Direnişi açıklamasında şunları kaydetti: İHA saldırısında işgal altındaki Golan’da hayati bir hedef hedef alındı.

Birkaç saat önce Irak İslami Direnişi, gaspçı rejimin çocuklar, kadınlar ve yaşlılar da dahil olmak üzere sivillere karşı işlediği cinayetlere yanıt olarak bir açıklama yaparak, Irak’ta hayati ve önemli bir hedefe saldırdığını duyurdu.

Bu açıklamada ayrıca Irak İslami direnişinin düşmanın tahkimatlarını ezmeye yönelik operasyonlarının artan bir trendle devam ettiği vurgulanıyor. Irak İslami direnişi işgal altındaki topraklarda hayati bir hedefe drone ile saldırdı.

Bu grup ayrıca perşembe günü yaptığı açıklamada, gaspçı rejimin sivillere yönelik cinayetlerine yanıt olarak Umm al-Rashrah’ta önemli bir hedefe drone ile saldırdığını duyurdu.

Irak’taki İslami direniş, Siyonist rejimi, Gazze Şeridi’ndeki saldırılarına devam etmesi halinde, bu rejimin mevzilerine yönelik operasyonlarını yoğunlaştıracağı konusunda uyarmıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

12 + twelve =