Hizbullah İHA’sı Netanyahu’nun Evinin Yakınını Vurdu/Video

Hizbullah İHA’sı Netanyahu’nun Evinin Yakınını Vurdu/Video

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Siyonist kaynaklar, Hizbullah’a ait insansız hava araçlarının işgal altındaki Filistin’in hava sahasına girdiğini bildirerek, bu insansız hava araçlarının girmesine rağmen alarmın çalmadığını ve savunma sistemlerinin de onları engelleyemediğini vurguladı.

Bu habere göre İbrani kaynaklar, Hizbullah’a ait insansız hava aracının işgal altındaki topraklardaki Kaysaria bölgesini vurduğunu duyurdu.

Aynı zamanda medya, Hizbullah’a ait insansız hava aracının Kaysaria’da Siyonist rejimin aşırılıkçı Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun ikametgahının yakınındaki bir binaya çarptığı yerin fotoğrafını yayınladı.

Siyonist rejimin Kanal 12’si de drone çarpması sonucu bölgedeki binalarda hasar oluştuğunu bildirdi.

Öte yandan Siyonistler Tel Aviv’deki GPS sisteminde aksaklıklar olduğunu bildiriyor.

Bu habere göre, bu saldırının ardından İbrani medyası Tel Aviv yakınlarındaki Netanya civarında yangın çıktığını bildirdi.

Bu kaynaklar, Kayserya kentinde Netanyahu’nun evinin yakınında bulunan bir binada insansız hava aracının patlaması sonucu yaralananların olduğunu bildirdi.

Siyonist medya da, patlamanın ardından Kaysaria kentinde polisin alarma geçtiğini ve sıkı güvenlik önlemleri aldığını duyurdu.

İbranice haber sitesi Vala da İsrail savaş uçaklarının ve helikopterlerinin Tel Aviv’in güneyindeki Caesarea semalarında hazır olduğunu bildirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

16 − eight =