Hizbullah: Düşman Üsleri Füzelerimizin Menzilinde

Hizbullah: Düşman Üsleri Füzelerimizin Menzilinde

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; İslami direniş bu gün, bir dizi füze operasyonu düzenleyerek Siyonist düşmanın toplanma yerlerinin çoğunu yok etti ve birçoğunu öldürdü veya yaraladı.

Lübnan İslami Direnişi ayrı açıklamalar yaparak bu sabahki saldırıların sayısını şu şekilde açıkladı:

  • Bu perşembe günü saat 02.00’de “Merkafa” tankı “Al-Lubuna” tepelerinde Hizbullah füzesi tarafından imha edildi ve içindekiler öldü ve yaralandı.
  • Sabah saat 08.30’da işgal altındaki Lübnan’daki “Şebaa” sahalarının bir parçası olan “Barkhta” sahasında İsrail askerlerinin toplanma yeri hedef alındı.
  • Bu sabah bu saatlerde “Kafar Faradim” kasabası Hizbullah füzesi tarafından vuruldu

Ayrıca bu sabah saat 08.30’da Lübnan’ın Şebaa kentinde işgal altındaki “El-Sadanah” bölgesinde Siyonist düşman askerlerinin oluşturduğu bir topluluk füzeyle hedef alınarak imha edildi.

  • Sabah saat 09.00’da iki düşman Mirkava tankı “Al-Lubuna” tepelerindeki güdümlü füzelerle hedef alındı, bu da yangına ve mürettebatın ölümüne ve yaralanmasına yol açtı.
  • Sabah saat 09.00’da İsrail askerlerinin Miskaf Aam yerleşimi kapısındaki toplanma yeri Hizbullah Hadaq direniş füzesi ile hedef alındı.
  • Bugün öğlen saat 12.00’de düşmanın “Kafr Kola” ile “El-Adisa” arasındaki toplanma yeri de Hizbullah’ın top mermileri tarafından doğrudan hedef alındı ​​ve orada bulunan çok sayıda Siyonist yaralandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 + 2 =