Hizbullah’tan Siyonist Askeri Hedeflere Karşı 5 Yeni Operasyonu

Hizbullah’tan Siyonist Askeri Hedeflere Karşı 5 Yeni Operasyonu

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Lübnan İslami Direnişi, işgal altındaki Filistin’in kuzeyinde Siyonist rejimin mevzilerine ve konuşlanma merkezlerine karşı beş operasyon gerçekleştirileceğini duyurdu.

Habere göre, Lübnan Hizbullahı, İslami direniş savaşçılarının Siyonist rejimin mevzilerine ve askerlerine yönelik beş operasyon düzenlediğini duyurdu.

Lübnan İslami Direnişi, Gazze Şeridi’ndeki Filistin milletinin cesur ve onurlu direnişine destek vermek, Lübnan’ı ve milletini savunmak amacıyla Lübnanlı savaşçıların El-Bağdad” ordusundaki düşman askerlerinin toplanma yerlerini hedef aldığını duyurdu.

Siyonist rejimin El Maraj üssündeki askerlerine iki roket saldırısı, Khale Warde bölgesindeki düşman kuvvetlerinin toplanma noktasına bir füze saldırısı ve El-Sadanah’ın iki bölgesindeki düşman mevzilerine saldırı ve işgal altındaki Şebaa topraklarındaki Baraka el-Nakar da partinin diğer operasyonları arasında yer alıyor.

İsrail rejimi ordusu, Mehr 1403’ün ikinci gününden itibaren Güney Lübnan’ın çeşitli bölgelerine geniş çaplı saldırılar başlattı ve bu saldırılar şu ana kadar devam ediyor.

Lübnan Sağlık Bakanlığı’nın raporuna göre bu rejimin saldırıları yüzlerce şehit ve binlerce yaralı bıraktı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 × one =