Hizbullah, Siyonist Rejimin Deniz Üssünü Vurdu

Hizbullah, Siyonist Rejimin Deniz Üssünü Vurdu

Acilnews’in yabancı bsına dayanarak sunduğı habere göre; Lübnan Hizbullahı bu sabah işgal altındaki topraklardaki “Stila Maris” deniz üssünü füze saldırılarıyla hedef aldı.

Habere göre, Lübnan Hizbullahı bu sabahtan bu yana, işgal altındaki topraklardaki “Stila Maris” deniz üssü de dahil olmak üzere Siyonist rejimin çeşitli üslerini ve askeri toplanma yerlerini hedef aldı.

Hizbullah, yaptığı açıklamada, Gazze halkını desteklemek, Filistin direnişini desteklemek, Lübnan’ı ve halkını savunmak ve Siyonist düşmanın köylere ve sivillere yönelik saldırılarına yanıt vermek doğrultusunda bir yenıt vereceğini duyurdu. Bu açıklamanın ardından “Zabdin” kışlası İşgal altındaki sahalarda Şebaa çok sayıda füzeyle hedef alındı ​​ve füzeler doğrudan bu kışlayı vurdu.

Lübnan İslami Direnişi bir başka açıklamasında, bu kapsamda bu sabah “Lebbeyk Ya Nasrallah” çağrısıyla Siyonist rejimin Hayfa’nın kuzeybatısında yer alan “Stila Maris” deniz üssünü hedef aldığını duyurdu.

Bu açıklamada, Lübnan İslami direnişinin, ülkeyi, onun cesur ve mazlum halkını savunmak için her zaman hazır ve hazır kalacağı, düşmanla yüzleşmede görevini yerine getirmekten çekinmeyeceği belirtildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

17 − fifteen =