Hamas: İşgalci Rejim’in Sonunu Bu Savaş Belirleyecek

Hamas: İşgalci Rejim’in Sonunu Bu Savaş Belirleyecek

Acilnews’in yabancı basına dayanarask sunduğu habere göre; Hamas’ın üst düzey liderlerinden Usame Hamdan yaptığı açıklamalarda şunları vurguladı: “Geçen savaş yılına rağmen Siyonist rejim direnişle savaşı bitiremiyor ve bu da rejimin zayıflığının bir işaretidir.”

Habere göre, Hamas’ın bu üst düzey üyesi, El Aksa kanalı ile yaptığı röportajda şunları vurguladı: ”Siyonist rejimin tarihinin en uzun savaşındaki zorlu koşullara rağmen direniş hala büyük bir güce sahip, İşgal rejiminin Filistinli sivillere, çocuklara ve kadınlara karşı işlediği suçlar, bu rejimin hedeflerine ulaşamadığının en güzel kanıtıdır.” dedi.

Hamas’ın üst düzey liderlerinden Usame Hamdan, işgalci rejimin bu savaşta sonunun geldiğini vurgulayarak şunları söyledi: ”Aradan bir yıl geçmesine rağmen düşman direnişle savaşı tamamlayamıyor, bu da bu rejimin zayıflığının bir işaretitir.”

Hamdan şöyle devam etti: Aksa Tufanı operasyonu, milletlerin iradesinin işgalcilerin iradesinden daha güçlü olduğunu ortaya koydu. Aksa Tufanı fırtınasındaki direnişin kazanımları, yıllar süren hazırlık ve planlamaların sonucuydu.

Bu Hamas lideri şunu ifade etti: Hamas hareketi, işgalcilerin saldırgan saldırılarından önce ve sonra her zaman direnişi güçlendirmeyi amaçlıyor ve tüm grupların katılımına zemin hazırlıyor.

Filistin halkının işlerini yönetmek ve acılarına son vermek için Filistinli grupların üzerinde mutabakata vardığı net fikir ve planlar var.

Direniş gruplarının iradesi, Filistin milletinin kararlılığından ve iradesinden kaynaklanmaktadır. Sınırlı kaynaklara rağmen Gazze’deki direnişçiler düşman askerlerini öldürüyor ve Lübnan direnişi şu ana kadar düşman saflarında onlarca ölü ve yüzlerce yaralı bıraktı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 × one =