Ardebil Cuma İmamı’ndan Seyyid Hasan Nasrullah’a mektup

Ardebil Cuma İmamı’ndan Seyyid Hasan Nasrullah’a mektup

Ardebil Cuma İmamı ve İslam İnkılabı Rehberi’nin Ardebil Temsilcisi Ayetullah “Seyyid Hasan Ameli”, Hizbullah Genel Sekreteri “Seyyid Hasan Nasrullah”a gönderdiği mektupta, zalim İsrail rejimi ordusunun Lübnan topraklarına girmesi halinde Lübnan’a sevkedilmek üzere bu ülkeye gitmek için İran’ın çeşitli kentlerinden çok sayıda yiğit gencin talepte bulunduğunu belirtti.

Ayetullah Ameli mektubunda, zalim Siyonist rejimin Lübnan’a saldırısının ardından bu rejim askerlerinin Lübnan topraklarına girmesi halinde Hizbullah mücahitlerinin yanında teröristlerle mücadeleye katılmaya hazır olduğunu vurguladı.
Ardebil Cuma İmamı, Hizbullah Genel Sekreteri’ne mektubunda, İsrail diye insanlığın en kötü ve iğrenç düşmanı ile mücadele yolunda şehadet makamına kavuşmanın üstünde hiçbir mutluluğun olmadığını belirtti.
Ayetullah Ameli ayrıca, diğer İslam ülkelerinin gençlerinin de yüreğinin direniş cephesinin yanında olduğu, kafirler cephesi için özellikle Siyonistlere büyük kabus yaşatmaya hazır olduklarını kaydetti.
Dün de İran İslam Cumhuriyeti Kurucusu Rahmetli İmam Humeyni’nin torunu “Seyyid Hasan Humeyni” Hizbullah Genel Sekreteri’ne mektup göndererek, direniş güçlerine her türlü hizmete hazır olduğunu bildirmişti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

five × three =