Siyonist İsrail, Lübnan’da 23 Suriyeli İşçiyi Şehit Etti

Siyonist İsrail, Lübnan’da 23 Suriyeli İşçiyi Şehit Etti

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Lübnan’a yönelik bir başka suçta da Siyonist rejim savaşçılarının Yonin kasabasını bombalaması sonucu 23 Suriyeli işçi şehit oldu.

Habere göre, Lübnan kaynakları işgalci rejim savaşçılarının saldırısında Bekaa’nın kuzeyinde yer alan Younin kasabasının bombalanması sonucu aralarında çocukların da bulunduğu 23 Suriyeli işçi şehit oldu.

El-Alam’ın haberine göre, Siyonist rejim savaşçılarının Lübnan’ın kuzeyindeki Bekaa bölgesindeki Birlik şehrine düzenlediği saldırılarda çok sayıda çocuk da şehit oldu.

Siyonist rejim savaşçıları son birkaç saatte Bekaa’daki Lübnan yerleşimlerini 60 kez bombaladı.

Bu rapora göre Siyonist rejim savaşçıları, birkaç dakika önce Lübnan’ın El-Tuffah ve Tire, Nabatieh, Zahrani ve Jezin ilçelerindeki köy ve kasabalarına saldırdı.

Lübnan Sağlık Bakanlığı açıkladı: Siyonist rejimin Lübnan’ın güneyindeki Eita el-Şaab kasabasına düzenlediği saldırılarda 3 kişi şehit oldu.

Siyonist rejim, Lübnan’a yönelik canice saldırılarını sürdürürken bu sabah da Lübnan’ın çeşitli bölgelerini bombalamaya başladı ve Hizbullah, Siyonist rejimin dünkü saldırılarına yanıt olarak bu rejimin Safed kentindeki mevzilerini hedef aldı. Ayrıca Mossad’ın Tel Aviv’deki genel merkezini de vurdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

17 + six =