Kenani: Direniş hareketlerinin artan gücü düşmanları her zaman şaşırtmıştır

Kenani: Direniş hareketlerinin artan gücü düşmanları her zaman şaşırtmıştır

İran Dışişleri Bakanlığı sözcüsü, bölgedeki direniş hareketlerinin giderek güçlenmesinin düşmanları şaşırttığını söyledi.

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Nasır Kenani  X sosyal medya hesabında “Geçtiğimiz uzun yıllar boyunca direniş şiddetli fırtınalar yaşamış, birçok mücahidin şehit olmasına rağmen direniş hareketlerinin yeni gelişmeleri ve istikrarı ve artan gücü düşmanları her zaman şaşırtmıştır.”ifadelerini paylaştı.

Kenani , Siyonist terör rejiminin Beyrut’a yönelik vahşi saldırısında şehit olan Mücahit şehidi İbrahim Akil’in ve Kudüs yolundaki tüm kıymetli şehitlerin yiğitliğini hatırlatarak, “Onlar Kudüs yolunun şehitleridir ve bu samimi mücahitlerin temiz kanları Kudüs’ün özgürlük hedefinin gerçekleşmesini daha da yakınlaştıracaktır.”vurgusunda bulundu.

İran Dışişleri Bakanlığı sözcüsü ayrıca “Bu büyük adamların şehit olmasına rağmen Siyonist rejim, ABD ve işgalci rejimin diğer kötü destekçileri şeytani hedeflerine asla ulaşamayacaktır ve bugün, İsrail’in cani rejimine karşı bölgesel düzeyde kutsal savunma yeni bir ölçek ve coğrafyada gerçekleşmektedir ve elbette bu canilerin akıbeti, cani Saddam’ın akıbetinden farklı  bir şey olmayacaktır.”ifadesine dikkat çekti.

Cuma günü Siyonist rejimin Beyrut’un güneyindeki Dahiya bölgesine saldırı düzenleyerek bir binayı hedef alması, aralarında Lübnan Hizbullah Hareketi’nin cihatçı komutanlardan İbrahim Akil’in de bulunduğu 31 kişinin şehit olmasına, 76 kişinin de yaralanmasına yol açtı. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

12 − 6 =