1000 Siyonist Subay İstifa Etmek İçin Başvuru Yaptı

1000 Siyonist Subay İstifa Etmek İçin Başvuru Yaptı

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Gazze savaşının uzaması ve Siyonist rejimin iç krizleri, bu rejimin bazı komutan ve askerlerinin istifasına neden oldu, öyle ki son istatistiklere göre şimdiden 1000 asker istifa talebinde bulundu.

Habere göre, Siyonist rejimin medya kaynakları, bu rejimin 1000’den fazla subayının istifa talebini duyurdu.

Gazze savaşının uzamasıyla Siyonist rejim daha fazla iç krizle karşı karşıya kalıyor. Bu bağlamda Siyonist rejimin medyası, bu rejimin ordusunun insan gücü alanındaki yeni krizini duyurdu.

Bu medya, çeşitli askeri rütbelere sahip 1000’den fazla Siyonist subayın istifa etmeyi ve Siyonist orduyla işbirliğini bırakmayı istediğini ortaya çıkardı. Siyonist rejimin medyası, bu rejimin ordusunun kaos ve iç kaos korkusu nedeniyle bu Siyonist askerlerin istifa talebini gizlediğini vurguladı.

Bu, Siyonist rejimin üst düzey askeri yetkililerinin, bu rejimin ordusundaki insan gücü eksikliği krizini defalarca kabul etmesine rağmen gerçekleşti. Ayrıca Siyonist ordu, insan gücü sıkıntısı nedeniyle çok sayıda yedek askerin askerlik hizmetine katılmasını ve direnişe karşı savaşa katılmasını istedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

11 + 12 =