Gazze’de 16 Filistinli Daha Şehit Oldu/Şehit Sayısı 40 Bin 988’e Çıktı!

Gazze’de 16 Filistinli Daha Şehit Oldu/Şehit Sayısı 40 Bin 988’e Çıktı!

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Filistin Sağlık Bakanlığı, Gazze Şeridi’nde Siyonist rejimin bu şeride düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin toplam sayısının 40 bin 988’e ulaştığını duyurdu.

Habere göre, Gazze Şeridi’ndeki Filistin Sağlık Bakanlığı, Siyonist rejim ordusunun geçen yıl 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılarda ölen ve yaralananların son sayısını açıklayan bir bildiri yayınladı.

Gazze’deki Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail ordusunun geçen yıl 7 Ekim’de Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarının başlamasından bu yana 40 bin 988 Filistinliyi öldürdüğünü vurguladı.

Ayrıca Filistin Sağlık Bakanlığı’nın Gazze Şeridi’ndeki açıklamasına göre Siyonist rejim ordusunun bu şeride yönelik saldırıları Gazze Şeridi’nde 94 bin 825 kişinin yaralanmasıyla sonuçlandı.

Ayrıca bu Filistin bakanlığı, Siyonist ordusunun son 24 saatte Gazze Şeridi’nde yaşayan Filistinlilere karşı 2 suç ve cinayet işlediğini belirtti.

Gazze Şeridi’ndeki Filistin Sağlık Bakanlığı, Siyonist işgalin Gazze Şeridi’nde yaşayan Filistinlilere karşı işlediği bu 2 suç sonucu 16 kişinin şehit olduğunu açıkladı.

Filistinli bu sağlık kurumu, İsrail ordusunun son 24 saat içinde Gazze Şeridi’nde işlediği suçların bu şeritte yaşayan 64 kişinin yaralanmasıyla sonuçlandığını belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 × four =