Kudüs Gücünün Vekili: İsrail’e Karşı Direniş Operasyonları Durmayacak

Kudüs Gücünün Vekili: İsrail’e Karşı Direniş Operasyonları Durmayacak

Acilnews’in yasbancı basına dayanarak sunduğu habere göre; İran Kudüs Gücü vekili, İsrail”in bombalamaları ve suçları devam ettiği sürece direniş hareketinin operasyonlarının durmayacağını belirterek, Aksa Tufanı operasyonunun ardından Siyonist rejimin tamamen çöktüğünü belirtti.

Habere göre, Tuğgeneral Muhammed Rıza Fallahzadeh yaptığı açıklamada, başta Filistin ve Gazze’deki durum olmak üzere bölgedeki son duruma ilişkin bir rapor sunarak şunları söyledi: Aksa Tufanı operasyonundan sonra Siyonist rejim çöktü. Bu operasyonun ardından ABD, bu rejimin komutasını devralarak durumu sakinleştirmeye çalıştığını belirtti.

Siyonist rejim, Aksa Tufanı operasyonundan sonra Gazze’nin farklı bölgelerini bombalamaya başladığını ve bu Siyonist İsrail suçundan sonra, direniş akımları bölgenin farklı bölgelerinde alana girdi. Elbette bu bombalamalar ve suçlar devam ettiği sürece direniş hareketinin operasyonları durmayacağını açıkladı.

Irak’taki direniş akımının Amerikalılara karşı sahayı daralttığını ve onlara karşı 100 İHA operasyonu gerçekleştirdiklerini belirten Kudüs Gücü vekili, şu açıklamayı yaptı: Hizbullah 3 İsrail ordu karargahını yerle bir etti ve şu anda tam bir kafa karışıklığı içinde olduklarını beliritti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

four × four =