Siyonist Genelkurmay Başkanı İstifa Edecek!

Siyonist Genelkurmay Başkanı İstifa Edecek!

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Siyonist Ordu Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi, gizli kabine toplantılarında, esir takası anlaşmasına varılır varılmaz görevinden istifa edeceğini duyurdu.

Habere göre, Siyonist rejimin televizyonunun 14. kanalı, bu rejimin genelkurmay başkanının kapalı kapılar ardında yapılan toplantılarda mahkumların değişimi ve düşmanlıkların sona ermesine ilişkin anlaşma sağlanır sağlanmaz görevinden istifa edeceğini duyurdu.

Daha önce 7 Ekim saldırısı ve Aksa Tufanı operasyonunun istihbarat ve güvenlik başarısızlığının sorumluluğunu üstlendiğini açıklamıştı.

Bu arada Doha’da Hamas’ın katılımı olmadan başlayan ateşkes ve esir değişimi görüşmeleri bu hafta Kahire’de devam edecek.

Direniş güçlerinin hileli olarak değerlendirdiği görüşmelerde Netanyahu’nun yalnızca Gazze Şeridi’ndeki suçlarına devam etmek için zaman kazanmaya çalıştığı söylendi. Bu nedenle ya müzakere ekiplerini değiştiriyor ya da müzakerelerin yeniden başlaması için yeni şartlar getirdiğini bildirdi.

Ayrıca, daha önce İsrail askeri istihbarat dairesi başkanı Aharon Haleva’nın istifasının ardından İsrail rejiminin 12. kanalı, savaşın sona ermesinin ardından genelkurmay başkanı da dahil olmak üzere 7 Ekim felaketinden sorumlu tüm subayların görevden alınacağını duyurmuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

nineteen + eleven =