Hizbullah’dan Siyonist Bölgeye Geniş Çaplı Roket Saldırılarısı/Video

Hizbullah’dan Siyonist Bölgeye Geniş Çaplı Roket Saldırılarısı/Video

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Lübnan Hizbullah’ı, Siyonist rejimin güney Lübnan’a yönelik canice saldırılarına ve sivillerin öldürülmesine tepki olarak, Gazze savaşının başlangıcından bu yana ilk kez işgal altındaki Filistin’in kuzeyindeki Siyonist kasabası İlit Haşahar’ı Katyuşa roketleriyle hedef aldı.

Habere göre, Lübnan İslami Direniş Savaşı’nın istihbarat karargâhı Hizbullah, Gazze Şeridi’ndeki Filistin halkına destek vermek ve onların cesur ve onurlu direnişi doğrultusunda İsrail düşmanının güney Lübnan’ın köylerindeki sivillere saldırı düzenlediğini duyurdu. Özellikle son dönemde El-Kafour kasabasına düzenlenen ve çok sayıda Suriye vatandaşının şehit olmasına ve yaralanmasına yol açan saldırının ardından direniş savaşçıları ilk kez onlarca Katyuşa roketiyle Siyonist yerleşim yeri İlit Haşahar’ı hedef aldı.

Lübnan Hizbullahı’nın işgal altındaki Filistin’in kuzeyindeki İlit Haşahr kasabasına düzenlediği ağır roket saldırısının ardından bölgede büyük bir yangın çıktı.

İbranice konuşan kaynaklar, yangının kontrol altına alınamaması ve yayılma ihtimali nedeniyle Siyonistlerin bu bölgedeki evlerinin boşaltıldığını duyurdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

18 + 19 =