İran’dan Duyulan Korku Siyonist Heyetin Hava Güzarkah’ını Değiştirdi

İran’dan Duyulan Korku Siyonist Heyetin Hava Güzarkah’ını Değiştirdi

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Siyonist kaynaklar, Siyonist rejimin müzakere heyetinin, İran’ın Tel Aviv yetkililerine yönelik misilleme tehdidinden duyduğu korku nedeniyle Doha’ya alışılmadık bir şekilde geldiğini bildirdi.

Habere göre, Siyonist rejimin ulusal televizyon kanalı Kan, İran’ın misilleme niteliğindeki tepkisine ilişkin uyarıların ardından işgalci rejim yetkililerinin Doha görüşmelerine katılan heyete yönelik güvenlik önlemlerini yoğunlaştırdığını bildirdi.

Bu kaynak, İran’ın, Gazze’deki ateşkes müzakerelerine katılmak üzere geçtiğimiz Çarşamba günü Doha’ya gelen, bu rejimin heyetinin üyeleri de dahil olmak üzere İsrailli yetkilileri hedef almaya çalıştığını iddia etti.

Kan, kaynaklarından alıntı yaparak şunları ekledi: “Mossad başkanı, Şin Bet başkanı ve tutuklu davasının başkanı için güvenlik tedbirleri sıkılaştırıldı ve Katar gezileri sırasında özel önlem almaları tavsiye edildi.”

Bu kaynaklar şunları ekledi: İsrail heyetini taşıyan uçak BAE’nin Abu Dabi kentine normal olmayan bir şekilde indi ve ardından heyet, detayları henüz açıklanmayan güvenlik tedbirleri kapsamında Katar’ın başkentine nakledildi.

Geçtiğimiz hafta Tel Aviv’deki resmi kaynaklar, bu rejimin İran’ın yurtdışındaki İsrailli yetkililere yönelik olası suikast girişiminden oldukça endişe duyduğunu açıklamıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

fourteen + 17 =