İsrail Gazetesi: Hizbullah Bize 7 Bin 500’den Fazla Roket Attı

İsrail Gazetesi: Hizbullah Bize 7 Bin 500’den Fazla Roket Attı

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Hizbullah’ın işgal altındaki bölgelere yönelik yaygın roket ve drone saldırılarına değinen Siyonist Yediot Aharonot gazetesi, bu saldırılarda 19’u asker olmak üzere 43 Siyonistin öldürüldüğünü duyurdu.

Habere göre, İsrail gazetesi Yediot Aharonot, Hizbullah’ın Gazze halkına destek kapsamında 10 ay öncesinden bu yana 7 bin 500’den fazla roket ateşlediğini bildirdi. Bu gazete, Hizbullah’ın 200 İHA’sının bu esnada fırlatıldığına dikkat çekti. Bu saldırılarda 19’u asker 43 Siyonist öldürüldü. Yediot’a göre Hizbullah’ın saldırıları 271 Siyonist’in yaralanmasıyla sonuçlandı.

Siyonist rejim, bugünlerde İran İslam Cumhuriyeti ve Lübnan Hizbullah hareketinin şehit İsmail Haniye ve Fuad Şeker’in kanını intikamı yönündeki olası tepkisinden son derece endişeli olduğu bildirildi.

İsrail’in hedefinin Hizbullah’a bağlı Rezvan birliğinin Celile bölgesine sızmasını engellemek olduğunu belirten Ma’ariv, Siyonistlerin sınır bölgelerinde de beton sığınaklar ve atış alanları oluşturduklarını vurguladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

10 + six =