Hizbullah’tan Siyonist Yerleşimlere Ağır Saldırı

Hizbullah’tan Siyonist Yerleşimlere Ağır Saldırı

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Lübnan Hizbullahı bugün düşmanın güney köyleri ve Kafarkala kasabasına yönelik saldırılarına yanıt olarak düzinelerce Katyuşa roketiyle düşmanın El-Zaourah’taki topçu mevzisini hedef aldığını duyurdu.

Habere göre, Lübnan’daki İslami direniş savaşçıları ayrıca düzinelerce Katyuşa roketiyle Ma’aliyah Golani kışlasındaki Harmon ordusunun komuta merkezini de hedef aldı.

Hizbullah ayrıca öğleden sonra Ramim kışlasına Barkan füzeleriyle saldırdı. Siyonist rejimin medyası da Hizbullah’a ait insansız hava araçlarının saldırısı korkusu nedeniyle İsba el Celil’de bulunan Kafarblom’da tehlike sirenlerinin çaldığını bildirdi.

Lübnan direnişinin işgal altındaki topraklara büyük roket saldırısı düzenlendiği bildirilirken, Hizbullah’ın attığı roketlerin çoğunun hedefinin Kariat Shmoune olduğu ve işgal altındaki toprakların kuzey bölgelerinden çok sayıda patlama sesinin duyulduğu belirtildi.

Bazı Siyonist kaynaklar, Hizbullah’ın Kiryat Shmoune ve çevresine yönelik saldırılarının devam ettiğini ve boyutunu bildirdi.

İşgal altındaki bölgelere 50’den fazla roket atılması Kiryat Shmouneh, Almanara ve sınıra yakın bazı kasabalarda alarma yol açtı.

Öte yandan Siyonist kaynaklara göre, işgal altındaki Golan’ın Mecdal Şems bölgesinde meydana gelen patlamada 10’dan fazla Siyonist öldü, 30’dan fazla Siyonist yaralandı, birçoğunun durumu ise kritik olduğu bildirildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

20 − 4 =