El-Husi: İsrail’in Gazze’ye Saldırısı Beşeriyet İçin Tehlikeli Bir Sınavdır

El-Husi: İsrail’in Gazze’ye Saldırısı Beşeriyet İçin Tehlikeli Bir Sınavdır

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Yemen Ensarullah’ın lideri Seyyid Abdülmelik Bedr el-Din el-Husi şunları söyledi: “İsrail’in son 10 ayda Gazze’ye yaptığı barbar saldırı, insan toplumu için gerçek bir sınavdır.”

Habere göre, yaptığı konuşmada şunları söyledi; ”Filistin halkına karşı işlenen savaş suçları ve soykırım, insan toplumunun vicdanı ve değerleri için bir sınavdır.”

Husi şöyle devam etti: Gazze’deki soykırıma karşı sessizlik, insan toplumlarının insan onurunu ve yaşam hakkını göz ardı ettiği anlamına geliyor.

Konuşmasının devamında şöyle açıkladı: Siyonist düşmanın yaptığı, yanlış bir bakış açısına dayanmaktadır ve insan toplumlarına hakarettir.

Ensarullah lideri şunları söyledi: Dünyanın farklı bölgelerinde Gazze’de yaşananları kınayan öğrenci hareketi ve gösteriler, başta Amerika ve Avrupa olmak üzere dünya halkları arasında farkındalık yaratılmasında ve Siyonistlerin yalanlarının ortaya çıkarılmasında büyük etki yarattı.

Seyyid Abdul Malik el-Husi şunları ekledi: “Maalesef birçok ülke Filistin’de olup bitenlere kayıtsız kalıyor ve hatta Siyonist düşmanla işbirliği yapıyor ki bu büyük bir tehlikelidir.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

20 + 15 =