İsrail’de siyasi durum kötü

İsrail’de siyasi durum kötü

Siyonist rejim Başbakanı Benyamin Netanyahu’nun kabinesindeki iki bakan, iktidardaki koalisyonun durumunu kötü niteledi.

Siyonist rejim Başbakanı Benyamin Netanyahu’nun kabinesindeki iki bakan, iktidardaki koalisyonun durumunu kötü niteleyerek, Filistin direnişi ile anlaşmaya varmanın krizden tek çıkış yolu olduğunu kaydetti.

Siyonist rejimin Kanal 12 televizyonunun haberine göre, Siyonist rejimin sözde Kültür Bakanı Miki Zohar, Netanyahu başkanlığındaki iktidar koalisyonunun durumunu kırılgan niteleyerek, bunun iç anlaşmazlıklar ve gerilimden ve dış baskılardan kaynaklandığını belirtti.

Zohar, koalisyonun durumunun kötü olduğunu ve dağılabileceği ve bunun savaşta başarısızlıklarına yol açabileceğini vurguladı.

İşgal rejiminin Ziraat Bakanı Avy Dihter de, esir takası anlaşmasını desteklediklerini belirterek, başka bir seçenekleri olmadığını ifade etti.

Siyonist rejimin eski Savaş Bakanı Avigdor Liberman da, seçimlerin ileri bir tarihe alınmasının iyi bir seçenek olmadığını, daha kötü olan şeyin Netanyahu’nun iktidarda kalması olduğunu söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

10 + sixteen =