Rusya İsrail rejimini tehdit etti

Rusya İsrail rejimini tehdit etti

Rusya, Siyonist rejimi Ukrayna’ya olası hava savunma sistemi tedariki konusunda uyardı.

Rusya’nın Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Vasily Nebenzya, Amerikan yapımı hava savunma sisteminin Ukrayna’ya tedarik edilmesinin olası sonuçları konusunda İsrail rejimini uyardı ve Ukrayna’ya gönderilen silahların, göndericisine bakılmaksızın imha edileceğini belirtti.

Pars Today’in haberine göre “Nebenzia” ayrıca Patriot füze sistemlerinin İsrail tarafından Ukrayna’ya devredilmesinin Siyonist rejim açısından bazı siyasi sonuçlar doğurabileceğini belirtti.

Financial Times geçen hafta ABD, İsrail ve Ukrayna’nın Tel Aviv’den Kiev’e sekiz Patriot hava savunma sistemi teslim etmek için pazarlık yaptığını bildirdi.

“Financial Times”ın duyurusuna göre bu Patriot’lar önce Tel Aviv’den Amerika’ya gönderilecek, ardından Ukrayna’ya sağlanacak. Şubat 2022’de Rusya ile Ukrayna arasında başlayan savaş sırasında Siyonist rejim, Ukrayna’ya yalnızca silahsız yardımda bulundu.

Rusya, Ukrayna’ya yabancı silah tedarikine karşı defalarca uyarıda bulundu ve bu eylemin yalnızca savaşı uzatacağını ve nihai sonuç üzerinde hiçbir etkisi olmadığını vurguladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

sixteen − 15 =