Hizbullah’dan Siyonist Üslere Füze Saldırısı

Hizbullah’dan Siyonist Üslere Füze Saldırısı

Acilnews’in yabancı basına dayanarak sunduğu habere göre; Lübnan Hizbullahı birçok saldırıda Siyonist rejimin üslerini hedef aldı.

Habere göre, Lübnan Hizbullahı yaptığı bir açıklamada, Siyonist rejimin Bekaa bölgesine yönelik tecavüzüne yanıt olarak, Gazze halkını desteklemek ve Filistin direnişini desteklemek amacıyla Nahl’daki 91’inci Siyonist Tugay’ın karargâhını hedef aldığını duyurdu. 91’inci Siyonist Tugay’ın karargâhı çok sayıda intihar drone’unun bulunduğu Ghirshum bölgesi olduğu biliniyor.

Bu drone saldırısında Siyonist askerlerin bulunduğu yer hedef alınmış, çok sayıda Siyonist asker yaralanmış ve karargahları ateşe verilmiştir.

Hizbullah bir başka açıklamasında şöyle duyurdu: Mücahitlerimiz öğleden sonra saat 15.10’da Siyonistlerin Bayaz Belida üssünü roket saldırılarıyla hedef aldı. Ayrıca Lübnan İslami Direnişi de Siyonist üs Barke Risha’ya saldırı düzenlendiğini duyurdu.

Gazze Şeridi’ndeki Filistin direnişinin işgalci güçlere karşı Mescid-i Aksa fırtınası operasyonunun başlamasından bu yana, Lübnan İslami direnişi de işgal altındaki Filistin’in kuzeyinde işgal altındaki Filistin’in bir kısmını ele geçirmek amacıyla geniş çaplı bir operasyon başlattı.

Lübnanlı İslami direniş savaşçılarının işgal altındaki Filistin’in kuzeyindeki ağır darbelerinin etkilerini kabul eden Siyonist rejim medyası, Hizbullah’ın operasyonunun bu bölgedeki Siyonist yerleşimleri ezme ve yıpratma savaşına dönüştüğünü duyurdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

one × 1 =